Forplejning
Hvis du har booket et af vores kursuslokaler, kan du også bestille forplejning til arrangementet pr. mail.
Specialkost
Husk at bestille specialkost til personer med særlige ønsker, allergier eller religiøse overbevisninger.
Angiv eventuelt personernes navne sammen med deres ønsker til specialkost, når du bestiller.
Når GPV's personale anretter jeres mødeforplejning, placerer de skilte ved specialkost-bestillingerne, så personerne let kan finde den forplejning, der er tiltænkt dem.
Forplejning i Caféen
Vores personale anretter jeres mødeforplejning, så det står klar i caféen i nogle bestemte tidsrum i løbet af dagen.
Morgenmad
8:00 til 9:00
Frokost
11:45 til 12:30
Eftermiddagskaffe
14:00 til 14:30
Om GPV's madleverandør og madspild
Vi bestiller vores forplejning hos Jespers Torvekøkken, som har en passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid.
Afhængig af dit arrangement, består forplejningen af morgenmad, frokost og kage, eller af TO GO sandwiches.
Bæredygtig fremtid og indsats
Hos Jespers Torvekøkken er deres mission at lave ærlig og herlig mad. Det lyder simpelt, og det er det. Maden skal være enkel, smage godt og laves fra bunden af sæsonens råvarer med respekt for natur og miljø.
Ambitiøs madleverandør
Jespers Torvekøkken en ambitiøs madleverandør, der bidrager aktivt til verdensmålene.
Siden 2016 har Jespers Torvekøkken implementeret adskillige initativer, som alle bidrager til et bæredygtigt torvekøkken:
Vindmølleenergi, et godt arbejdsmiljø, efteruddannelse af deres medarbejderstab, brug af CO2 aftryk på menuerne, bæredygtige indkøbsprocesser, affaldssortering, samt genanvendelse og reduktion af madspild har løftet Jespers Torvekøkken økonomisk, socialt, samt løftet virksomhedens miljømæssige bæredygtighedsprofil.
Jespers Torvekøkken har desuden udvalgt fire verdensmål, som deres strategiske mål i større eller mindre grad understøtter nu og i fremtiden.
Jespers Torvekøkken bidrager til verdensmål 12 og 13 i kraft af deres reduktion af madspild og indkøbte råvarer, ligesom ovennævnte reduktion også bidrager til verdensmål 7.
Virksomhedens strategiske mål bliver kun opfyldt, hvis de skaber værdifulde partnerskaber med deres kunder og leverandører, hvorfor verdensmål 17 også er en del af de udvalgte fire verdensmål, virksomheden arbejder for.
Genanvendelse af madaffald
På GPV samler vi vores madaffald sammen, og sender det til Vestforbrændingen.
Vestforbrændingen sikrer, at madaffaldet omdannes til en biomasse, der i sidste ende erstatter kunstgødning.
Læs mere om, hvordan Vestforbrændingen genanvender madaffald
Stop madspild på GPV!
Ind imellem får vi afbud i sidste øjeblik, andre gange bliver alle kursisterne ikke hele dagen. Uanset årsagen, står vi tilbage med den mad, kursisterne eller gæsterne skulle have haft - og det er vi kede af.
Derfor pakker vi altid overskydende mad, der kan pakkes forsvarligt ned i følge myndighedernes sundhedsregler, så du og dine medkursister kan bidrage til at reducere GPV's madspild. Win-win for dig, os og miljøet!
Det sker, at man kan blive forhindret i at afvikle et arrangement, eller at en mødedeltager ikke kan deltage i et planlagt møde.
Uanset årsagen, står vi tilbage med overskydende mad, hvis vi ikke modtager afbuddet rettidigt.
Sådan kan du selv reducere overskudsmad på GPV
- Send altid dit afbud senest to dage før dit arrangement til mailen: gpv@gladsaxe.dk
- Vær på forkant med kursisternes ønsker til specialkost, når du bestiller. Vores madleverandør laver gerne mad til personer med særlige ønsker, allergier eller religiøse overbevisninger.
Kontakt
Har spørgsmål til vores kursus- og mødelokaler eller forplejning, er du meget velkommen til at kontakte os.
Berit Sepstrup Nielsen Telefon: 39 57 62 73 / 20 44 78 04 Mail: bersen@gladsaxe.dk
|
|
Lizzi Cederskjold Telefon: 39 57 62 81 / 30 13 68 38 Mail: liceki@gladsaxe.dk
|