Om Jespers Torvekøkken
Bæredygtig forplejning fra Jespers Torvekøkken
Hos Jespers Torvekøkken er deres mission at lave ærlig og herlig mad. Det lyder simpelt, og det er det. Maden skal være enkel, smage godt og laves fra bunden af sæsonens råvarer med respekt for natur og miljø.
Ambitiøs madleverandør
Jespers Torvekøkken en ambitiøs madleverandør, der bidrager aktivt til verdensmålene.
Siden 2016 har Jespers Torvekøkken implementeret adskillige initativer, som alle bidrager til et bæredygtigt torvekøkken:
Vindmølleenergi, et godt arbejdsmiljø, efteruddannelse af deres medarbejderstab, brug af CO2 aftryk på menuerne, bæredygtige indkøbsprocesser, affaldssortering, samt genanvendelse og reduktion af madspild har løftet Jespers Torvekøkken økonomisk, socialt, samt løftet virksomhedens miljømæssige bæredygtighedsprofil.
Jespers Torvekøkken har desuden udvalgt fire verdensmål, som deres strategiske mål i større eller mindre grad understøtter nu og i fremtiden.
Jespers Torvekøkken bidrager til verdensmål 12 og 13 i kraft af deres reduktion af madspild og indkøbte råvarer, ligesom ovennævnte reduktion også bidrager til verdensmål 7.
Virksomhedens strategiske mål bliver kun opfyldt, hvis de skaber værdifulde partnerskaber med deres kunder og leverandører, hvorfor verdensmål 17 også er en del af de udvalgte fire verdensmål, virksomheden arbejder for.